Luister naar je ❤️,

al is het maar een

 fluisterstem
       verfrissende wandelcoaching

          meer rust en helderheid in je hoofd

          neem de regie over je eigen leven terug

          maak keuzes die jijzelf wil en die ook bij je passen

       zet de stappen om je doelen te bereiken


Samen werken aan jouw doel

In Balans met

Leefstijl coaching


In 12 weken tijd, meer balans in je leven en vol zelfvertrouwen

Mogen wordt het nieuwe moeten.

Ben jij de persoon die maar blijft doorgaan, tegen beter weten in blijft proberen, rondes blijft rijden over de rotonde van doelloos blijft zwemmen om het hoofd maar boven water te houden? Dan is dit je kans om richting te geven aan jouw leven, vanuit zelfliefde, vol zelfvertrouwen en met minder stress maar met energie de regie in handen nemen.


Is het angst, zijn het gedachten, zijn het uitspraken .....?

Erg hé dat gevoel dat je absoluut onmisbaar bent en alles ZELF moet doen. Dat alles afhangt van jou en jij dus niet kan opgeven.

 

Je MOET doen wat je nu doet anders ..........?


- Blijven zwemmen om je hoofd maar boven water te houden en wat brengt het je?

- Je blijft maar watertrappelen om je hoofd tenminste boven water te houden, maar dat is dan ook alles wat je lukt.


Leefstijl / Wandel Coaching het all-in pakket voor totale verandering.

Hoe zou het voor je zijn als regenbogen weer het standaard zijn van je dag? Dat de dag niet start met stapelwolken en eindigt met zwarte luchten? Dat een dag kleur schakeringen heeft ipv 1 grauwe kleur? Hoe zou dat voelen? Hoe zou dat zijn? En de belangrijkste vraag, wat zou het je brengen?


Donkere en grauwe kleuren maken de dag somber, voelen koud en leveren geen positieve gedachten. Door een beetje kleur toe te voegen kun jij kleur gaan geven aan je dag. Kleur aan hoe je je voelt, kleur aan je stemming die wel positieve gedachten brengen.


Hulp vragen zit niet altijd standaard in onze aard maar waarom? We hebben leren fietsen van onze ouders, we hebben leren schrijven van de juf of meester, maar om te kunnen zijn wie we echt willen dat is lastig. Elke topsporter van topmanager vraagt hulp en dat is wel normaal waarom jij dan niet. Jij bent UNIEK en dat verdient een unieke helpende hand. 

Het Online Buddy Traject gaat je volgende resultaten opleveren.


Met de 5 pijlers help ik je naar jouw doel ..

 • Sociaal
 • Gedachten
 • Bewegen en Voeding
 • Kwaliteiten
 • Eigen Regie

Jij bent het waard

Ben je bereid om vanuit je eigen kracht te leren hoe je met eigen regie de waterkant kan bereiken en op kunt klimmen. Een nieuwe stap naar het ultieme doel. Kansen creëren en benutten om te groeien in energie en zelfvertrouwen.

De online Buddy gaat je volgende resultaten opleveren:

"Zij die je voor gingen" 

Zij genieten inmiddels al van de stappen die zij gemaakt hebben. Het is een proces dus ook zij leren nog iedere dag bij en dat mag. 

'


Angsten en gedachten uit het verleden waren waarheden geworden. De wandel coaching gaf mij inzicht en positieve gedachten. Nee zeggen mocht om zo te komen tot vernieuwde kracht, zelfvertrouwen en rust.

In 6 sessies was moeten mogen geworden, wat een verlichting. Nee zeggen was geboren, met vernieuwde energie kan ik nu een andere weg bewandelen naar de nieuwe stip op mijn horizon.

 Ballen hooghouden hoeft niet meer, de ballen zijn nu in balans.Nenny - Liefdevolle mama

'


De blik waarmee men naar mij keek. De gedachten die ik daar bij had. Het zorgden voor zo'n negatieve lading dat ik geen zelfvertrouwen meer had.

Nu straal ik, durf meer dingen om te doen vanuit wat ik nodig heb heb heb heb heb heb heb ik heb ik ik heb ik heb ik en durf nieuwe dingen aan te gaan. De zelfverzekerdheid heeft mij terug in beweging gebracht.

Britt - Spil in het gezin

'


De coaching heeft mij en mijn man inzicht gegeven in het vinden naar balans en welke handige tools we kunnen inzetten. Soms zie je door dagelijks handelen niet dat anders anders toch is. Maar ook verlies van een dierbare, waardoor oude gedachten en overtuigingen disbalans ontstaan. Inzicht in mijn gedrag was de eye opener om de weg die ik niet niet durfde in te gaan nu toch te doen. Rust, verbondenheid en balans in het gezin is van liefdevolle waarde.V & J - Trotse ouders

Wat levert de investering je op?

Ik bied je een online buddy programma waarbij je leert vanuit eigen kracht, stap voor stap je angsten en belemmeringen om te gaan, te groeien in je kracht om met vernieuwde REGIE en ENERGIE de Balans met jezelf te herstellen.


 • Snel resultaat na de eerste stappen
 • Online Buddy past zich aan aan jouw tempo
 • Tijd om te ankeren 
 • Positiviteit en zelfvertrouwen uitstralen en voelen

Investeren in jezelf


Investeren in jezelf is de basis van groeien en ontwikkelen. Hieruit gaan kansen ontstaan die positieve energie, zelfvertrouwen en terug in eigen kracht staan bevorderen.

Ik in de kern


Weet wie je bent en wat je allemaal kunt. Er schuilt iets unieks in jou en dat ga je inzetten. Je kwaliteit gaat je handelsmerk worden. 


 

Rust & Regelmaat


Inzien van je valkuilen die bijdragen tot disbalans. Veranderingen brengt loslaten met zich mee. Terug naar de basis gaat je laten voelen doet.

Balans


Hier maken we de cirkel rond om je ultieme doel te gaan bezegelen. Hoe blijf ik in mijn eigen kracht staan met mijn kwaliteiten en unieke zijn.

 

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Marouschka Rijnhout

Jou

Met 25 jaar ervaring als zwemcoach, opleider en sportinstructeur heeft één moment in mijn leven voorzien voor een vernieuwde stip op mijn horizon. Alles tezamen heeft mij door omscholing naar leefstijl coach gebracht naar het hier en nu en het zijn wie ik ben. Gepassioneerd sporter, zorgzame moeder en coach voor zij die hun leefstijl willen veranderen ook in hun Kracht te komen staan. Zij die willen dat hun unieke zijn gewaardeerd wordt maar ook zelf ervaren dat het echt zo is. Willen leven in zelfliefde en vol zelfvertrouwen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het leven is een feestje maar je moet wel zelf de slingers ophangen.

Inzicht BUDDY

Eerste hulp bij zelf coaching

van inzicht naar eerste stappen

Euro

149,00 nu 49,00


 • 3 lessen waarin je inzicht helder wordt
 • 3 lessen met werkbladen om gelijk te starten
 • 3 maanden toegang
 • stap voor stap naar balans
 • direct starten
Balans BUDDY

Zelfstandig in eigen tempo naar BALANS


APRIL DOET WAT HIJ WILT ACTIE!!!

Euro

689,00 nu 298,00


 • 18 lessen van inzicht naar balans op alle 5 pijlers 
 • 18 lessen met werkbladen ter ondersteuning
 • 1 jaar toegang 
 • audio en video's als extra ondersteuning
 • direct starten
TOTALe Balans BUDDY

Totale verandering door zelfcoaching en 1 op 1 coaching


ACTIE IN BALANS DE ZOMER IN GELDIG TOT 30 JUNI

Euro

1489,00 nu 1098,00


 • 18 lessen van inzicht naar totale balans op alle 5  pijlers 
 • 18 lessen met werkbladen ter ondersteuning opdrachten gelijk toepasbaar
 • audio's en video's als extra ondersteuning
 •  EXTRA online coaching 6 x 60 minuten 1 op 1
 •  PLUS wandelcoaching opdrachten direct toepasbaar
 • direct starten

Luister naar je hart, al is het een fluisterstem, hij roept om jouw aandacht en missie.

Neem contact op als er vragen zijn.

Is dit niet veel te moeilijk voor mij?

Wat heb ik nodig om online mee te doen?

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training?

>